• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Zes Anti Muggen Geraniums

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Anti Mosquito Pelargonium

De Pelargonium, beter bekend als de anti-muggen plant of citroengeranium is een prachtige bloeiende plant die een zoete citronella geur af geeft. Deze planten zijn een must-have voor op de terrastafel tijdens de maanden waarin de muggen weer op de loer liggen. Deze geurgeraniums zijn een prachtige aanvulling in de tuin maar kunnen ook als kamerplant gehouden worden, bijvoorbeeld in je slaapkamer of in de woonkamer op de vensterbank. Zo hou je niet alleen buiten maar ook binnen de muggen op afstand!

De set van 6 Anti-muggen geraniums bestaat uit de volgende soorten:

- 2x Pelargonium ‘Orange Fizz’
- 2x Pelargonium ‘Pink Capitatum’
- 2x Pelargonium ‘Lizzy’

De planten worden geleverd met een hoogte van 10-20 cm (gemeten incl. pot) in een pot met een diameter van 10,5 cm.

Verzorging

Geur Geraniums vragen weinig onderhoud maar zoals iedere plant hebben ze wel enige verzorging nodig. Geef de Pelargoniums in de zomer goed water, anders droogt de plant snel uit. De plant is niet winterhard dus pas op met vorst.

Bestel nu deze zes Anti Muggen Gereniums en bescherm jezelf tegen muggen dit seizoen! LET OP: annuleren is niet mogelijk. Op planten en bloemen is geen wettelijk herroepingsrecht van toepassing omdat het gaat om bederfelijke goederen die binnen de termijn van 14 dagen kunnen vergaan.

;