• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Top 2000 Live Café bij de Jaarbeurs is een ode aan muziek
Bohemian Rhapsody, Hotel California en Piano Man. Deze legendarische nummers vormden in 2018 de top drie van de Top 2000. In december wordt bekend of deze liedjes opnieuw het meest populair zijn. Speciaal voor muziekliefhebbers wordt in dezelfde periode de derde editie van het ‘Top 2000 Live Café’  georganiseerd. Dit keer bij Jaarbeurs Utrecht (in Grand Café ‘Speys’). Een hommage aan de muziek en bovenal een bruisend evenement met naast bekende DJ’s onder meer live bands, artiesten en de drie Soul Sisters. Het ‘Top 2000 Live Café’ vindt dagelijks plaats van 26 tot en met 30 december en staat volledig los van het NPO Top 2000 Café in Hilversum. De voorverkoop is begonnen!

Dit evenement werd in 2017 voor de eerste keer georganiseerd. Het ‘Top 2000 live Café’ beleeft nu de derde editie. Bij Jaarbeurs Utrecht (in Grand Café ‘Speys’, direct naast de hoofdingang van de Jaarbeurs) wordt een ode gebracht aan de populairste muziek van dit moment, die gedraaid wordt door DJ’s Fred Siebelink (bekend als sidekick van Rob Stenders) en Kasper Kooij (bekend van NPO radio 2, ex Top 2000 DJ). Daarnaast speelt de ‘Top 2000 live Café band’  een groot aantal nummers live en zingen drie ‘Soul Sisters’ een selectie van de allergrootste Motown- en soul hits. De organisatie belooft een ongeëvenaard muzikaal feest. De band is gespecialiseerd in verzoeknummers en improvisatie. Ze spelen zowel rock, pop als Nederlandse klassiekers uit de Top 2000. Nieuw zijn de ruimere openingstijden. De deuren gaan dagelijks om 12.00 uur open. Het evenement eindigt om 24.00 uur.

Videoschermen
De setting is intiem en ademt de sfeer uit van een groot café. Met een biertje in de hand luisteren naar iconische muziek, zo laat zich het evenement het beste omschrijven. Op immense videoschermen die in het café gepositioneerd zijn, worden clips en achtergrondinformatie getoond. De DJ’s verzorgen onder meer een quiz en draaien vanzelfsprekend de grootste hits aller tijden. Ook aanstormend talent krijgt een kans en speelt beroemde nummers uit de originele Top 2000. Het ‘Top 2000 Live Café’ is echt een ‘must’ voor elke muziekliefhebber. Ook aan passende decoratie is gedacht. In het café worden honderden originele covers van Lp’s tentoon gesteld dus er is veel om te zien en te bekijken. Daarnaast wordt een speciale vinyl store ingericht waar bezoekers eindeloos door platen kunnen struinen. De collectie is immens en behoort tot de grootste van Nederland. Deze vinyl store is doorlopend geopend tijdens de volledige duur van het ‘Top 2000 Live Café’. De producenten pakken groots uit in Utrecht en verwachten veel publiek. Inloop is gedurende de hele dag mogelijk maar reserveren is raadzaam om teleurstellingen te voorkomen.

Bestel nu je kaarten met €5,- korting!

Let op: Dit evenement staat los van het Top 2000 Café in Hilversum (het betreft een onafhankelijk initiatief).

;

Praktische informatie

Top 2000 Live Café

Locatie
Veemarktstraat 50
3521 AG Utrecht
Bekijk hier de routebeschrijving

Data
26 tot en met 30 december tussen 12.00 en 00.00.

TICKETS BEPERKTE TIJD BESCHIKBAAR
Gekocht tickets zijn tot en met 30 december geldig.