• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Quarantaine - Wytske Versteeg (ebook)

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Quarantaine

Het beangstigende verhaal van een heel land dat op slot zit en van een cynicus die laat, misschien wel te laat, leert wat het betekent mens te zijn.

Plastisch chirurg Tomas Augustus zit gevangen in zijn huwelijk als hij tot zijn eigen verbazing verliefd wordt op de veel jongere Maria. Voor het eerst begint hij te twijfelen aan de leugen die hij leeft, maar net nu hij kans ziet op een nieuw begin, wordt het land lamgelegd door een dodelijke en uiterst besmettelijke ziekte. Tomas is een van de weinige overlevenden. Verscholen in zijn huis vertelt hij het verhaal van een man die een leven lang niet werd geraakt, en toen plotseling toch.

‘Wytske Versteeg bewijst met haar derde roman dat ze in compositie, subtiliteit, zeggingskracht en zeker in stijl een van de beste auteurs van haar generatie is. Misschien wel gewoon de beste.’ – NRC

‘Versteeg laat opnieuw haar eigenzinnigheid zien, ze kiest voor een weerzinwekkende ik-figuur.’ - Trouw

Na aankoop is het ebook direct te downloaden in epub formaat. Dit bestand kan gelezen worden op verschillende apparaten, zoals een e-reader (behalve Kindle), tablet, smartphone of computer. Klik hier voor meer informatie.

;