• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Kinderpretpark Julianatoren

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Méér dan 60 te gekke attracties
Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Nieuw dit jaar: Wild West Themagebied
Dit jaar opent Kinderpretpark Julianatoren een compleet nieuw themagebied! In Jul’s Treintje rijd je door Mexico en het Wilde Westen. Onderweg kom je langs de gezellige saloon van Mevrouw Suikerspin en het kantoor van de sheriff. Iets verderop ligt de gevangenis waar de boeven Bennie Dom en Ben Bang regelmatig verblijven. Onlangs probeerden het tweetal nog om met een grote stapel dynamiet de kluis van de bank op te blazen. Het gevolg; een mega grote knal met heel veel rook! Alle Mexicaanse hoeden vliegen nu nog al tollend door de lucht!

Nieuw dit jaar: grote parkshow ‘Jul & Julia en de Knallende Kluis’
Bij dit Wild West themagebied hoort natuurlijk een nieuwe grote parkshow! Ga mee op een spannend avontuur met Jul, Julia, Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin! Zie hoe de twee boeven proberen om iedereen te slim af te willen zijn! Zal het ze lukken om het goud in handen te krijgen? Of help jij het Jul & Julia mee in deze swingende nieuwe show?

Attracties
De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’! Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino’s Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Ga je liever de hoogte in? Draai dan mee in het Reuzenrad of neem plaats in de ‘de Hoge Hoed’; de vrijevaltoren van Meneer Kaasgaaf. De echte piraten varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat! Ahoy!

Voor de kleintjes…
Aan de allerkleinsten heeft Kinderpretpark Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Rij mee over Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard over de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel of vos door Kabouterwonderland. Vlieg als een echte piloot in je eigen helikopter door het hele park of blus als een echte brandweer een brandje in Jul’s Brandweerspel. Vergeet niet om naar de show van Dino & Dina te gaan. Deze twee lieve dinosaurussen zijn klaar om met hulp van jou te gaan bouwen.

Je favoriete TV-karakters
Ze zijn dagelijks op televisie te zien; Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. En in het pretpark zelf kun je ze in levende lijve tegenkomen. Geef ze een dikke knuffel en maak een mooie foto met ze zodat je deze thuis aan iedereen kunt laten zien.

Bestel nu jouw tickets! LET OP: gekochte tickets zijn alléén geldig op 4 en 5 april 2020. Bekijk hier de overige voorwaarden.

;

Praktische informatie

Kinderpretpark Julianatoren

Locatie
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden
Kassa en restaurant: 10:00 - 17:00 uur
Pretpark: 10:30 - 17:00 uur

Handig om te weten

Voorwaarden

- Dit ticket is eenmalig geldig op 4 of 5 april 2020;
- Dit ticket is  geldig voor 1 persoon vanaf 2 jaar;
- Kinderen t/m 1 jaar mogen gratis naar binnen;
- Parkeren is niet inbegrepen. Parkeren kost €8,75;
- Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en/of voorwaarden;
- Niet inwisselbaar tegen contanten;