• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Pink Floyd – The Wall 40 Years

(Tijdelijk) niet beschikbaar

The Wall 
Gemaakt en uitgevoerd door Pink Floyd Project, een van Neerlands meest gewaardeerde tributebands. Verwacht in deze show nieuwe beelden, geïnspireerd op de teksten op het album, inclusief verwijzingen naar de huidige actualiteit.

‘The Wall’ is het magnum opus van Pink Floyd. Een deels autobiografisch werkstuk geschreven door bassist/zanger Roger Waters waarin isolement en machtsmisbruik centraal staan.Hoe gaat een succesvol artiest met zijn roem om, terwijl hij voor volle stadions speelt? En tegelijkertijd kampt met een trauma van zijn in de Tweede Wereldoorlog omgekomen vader, alsmede een strenge opvoeding van zijn moeder én het strenge onderwijs op school? Lost hij zijn problemen in zijn eentje op? Of heeft hij tóch de rest van de wereld nodig?

40 jaar later
Pink Floyd bracht ‘The Wall’ op 30 november 1979 uit als dubbel-lp, waarna het werkstuk in 1980 en 1981 33 keer live werd uitgevoerd; wereldwijd slechts op vier locaties: Los Angeles, New York City, Londen en Dortmund. De liveshow van 'The Wall' kende destijds een grootse aanpak die in de popmuziek geen gelijke had en die u nu terug kunt zien in 'The Wall 40 Years'. Nog nooit eerder zag u zoiets dergelijks in het Nederlandse theater!

;

Praktische informatie

Pink Floyd – The Wall 40 Years

Meerdere data en locaties beschikbaar. Bekijk hier alle speeldata.

Vanaf