• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Even de buitenlucht in, gelukkig mag en kan het nog! Juist nu is het belangrijk om in beweging te blijven. In plaats van dat je even een blokje om gaat, kun je ook de fiets pakken! Het schijnen van de zon en de hogere temperaturen de komende weken zijn perfect voor een mooie fietstocht. Stap op en ontdek Nederland op de fiets. Wij hebben de mooiste fietsroutes voor je op een rijtje gezet!

Fietsen langs de bollenvelden

Normaal gesproken is het in de bollenstreek ontzettend druk rond deze tijd van het jaar, maar dit jaar wordt een bezoek aan de velden helaas afgeraden. Niet getreurd, want de bollenstreek is prima te bezoeken vanaf de fiets, op veilige afstand. Via de Keukenhof Fietsroute geniet je van hyacinten, narcissen en tulpen in allerlei kleuren. Fiets je nog een stukje door, dan kom je uit bij het strand en de duinen. Perfect om even uit te waaien!

De Sallandse Heuvelrug

Niet bang voor een beetje meer uitdaging? Probeer dan eens de fietsroute door natuurpark Sallandse Heuvelrug in Overijssel. De naam zegt het al: het is een heuvelachtig landschap, waardoor het af en toe voelt alsof je in het buitenland bent. Tijdens deze fietstocht geniet je van de mooiste vergezichten en voelt het echt alsof je op een ontdekkingsreis bent! Leuk voor jong & oud.

Ontdek de Zeeuwse kust

'Hier aan de kust, de Zeeuwse kust...', is het een stuk rustiger dan in de kustgebieden bij de Randstad, schoner en ben je ook omringd door duinen. Zeeland is de perfecte locatie om stad en strand te ontdekken, want zowel Vlissingen, als Middelburg en Goes liggen op fietsafstand van het strand! Daarnaast is Zeeland in 2019 met vijf sterren bekroond tot beste fietsprovincie van Nederland.

Langs de IJssel

Volg deze schitterende rivier en fiets door verschillende landschappen, ontdek flora en fauna die langs de rivier te vinden zijn of steek de IJssel over met het pontje. Voor de afwisseling hier en daar wat cultuur snuiven? Stap dan af in één van de Hanzesteden, zoals Zwolle, Zutphen, Deventer en Kampen.

Bestaande fietsroutes fietsen is natuurlijk leuk én makkelijk, maar nog leuker is om zelf routes uit te stippelen! We hopen je met bovenstaande routes geïnspireerd te hebben iets vaker de fiets te pakken om zo de prachtige natuur in ons land te ontdekken.

Het voordeel van een e-bike

De meeste fietsroutes zijn minimaal 20km lang en dat kan een uitdaging zijn als je met een gewone fiets op pad gaat. Met de e-bike hoef jij je geen zorgen te maken over de afstand, tegenwind of je conditie. Bepaal je eigen tempo en geniet van al het moois om je heen!