• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
(Tijdelijk) niet beschikbaar

Zomer Zonder Zorgen

Natuurlijk Glamping is optimaal genieten van een Zomer Zonder Zorgen voor de hele familie, want Natuurlijk Glamping is kamperen in luxe en van alle gemakken voorzien. Jij bepaalt van welk gemak je gebruik wilt maken.

Bij Natuurlijk Glamping kies je lekker zelf

Op een heerlijk bed slapen onder je tentdoek, met je gezin genieten van een kampvuur of van een heerlijke maaltijd bij Glamping Restaurant Natuurlijk. Bestel je een BBQ pakket of kook je toch liever zelf? Doe je mee aan het volleybaltoernooi, een kano expeditie of doe je lekker helemaal niks? Bij Natuurlijk Glamping kies je zelf. Natuurlijk Glamping is ruim opgezet, heeft een eigen centraal badhuis en is uiteraard helemaal conform de meest recente RIVM-voorschriften. Bij Natuurlijk Glamping kom je voor een veilig en zorgeloos verblijf.

Dichtbij bos, hei en water

Pop-up glamping Natuurlijk Glamping in Zeewolde is dé perfecte locatie voor het genieten van de natuur, van rust of activiteit en van elkaar. Gun jezelf een zomer zonder gedoe bij Natuurlijk Glamping en ontdek al het moois dat Nederland te bieden heeft dicht bij bos, hei, water en het historische stadscentrum van Harderwijk.

Accommodaties

Je hebt bij Natuurlijk Glamping de keuze uit zes verschillende accommodaties:
- Natuurlijk Glamping Sweet Romance (vanaf €275)
Op basis van 2 personen en biedt alles basisingrediënten voor een echte Glamping ervaring. Bekijk hier alle faciliteiten.
- Natuurlijk Glamping Loft Living (vanaf €395)
Op basis van 4 personen. Het is de perfecte accommodatie voor gasten met kinderen en biedt alle luxe voor een onvergetelijke vakantie. Bekijk hier alle faciliteiten.

- Natuurlijk Glamping Heaven (vanaf €445)
Op basis van 4 personen en inclusief living, Heaven is Glamping de Luxe, de Rolls Royce onder de Bell-tenten. Ook te boeken met eigen kookgelegenheid. Bekijk hier alle faciliteiten.
- Natuurlijk Glamping Paradise (vanaf €475)
4-6 personen. Heerlijk met het gezin op vakantie, maar liever wel een aparte tent voor de kinderen? Dan zit je bij de Natuurlijk Glamping Paradise goed. Bekijk hier alle faciliteiten.
- Natuurlijk Glamping Safari (vanaf €545)
4-5 personen. Wil je zelf koken? Dat biedt onze Safari, een volledig ingerichte tent met kookgelegenheid. Ideaal voor families. Praktisch en zeer ruim. Bekijk hier alle faciliteiten.
- Natuurlijk Glamping On Your Own (vanaf €17,50 per nacht)
1-6 personen. Kom met je eigen tent, caravan of coole camper naar Natuurlijk Glamping. Bekijk hier alle faciliteiten.

Activiteiten

Natuurlijk Glamping ligt in het Horsterwold en is dus omgeven door bossen en water zodat je midden in de vrije natuur heerlijk tot rust kunt komen. Het Horsterwold is het grootste loofbomenbos van Europa en is een prachtig natuurgebied waar je je uren kunt vermaken. Voor de kinderen is deze bosrijke omgeving één grote speeltuin waar zij heerlijk kunnen spelen, rennen en zelfs een hut kunnen bouwen. Het entertainment team organiseert daarnaast dagelijks diverse leuke kinder-activiteiten zoals een kano-expeditie, een survival-tocht, vlotten bouwen, sport-toernooien en filmavonden. ’s Avonds kun je gezellig een vuurtje stoken in een vuurkorf waardoor je extra lang van jouw avonden kunt genieten.

De gemeente Zeewolde ligt op 2 kilometer van de camping. Het dorp is te voet, met de fiets en zelfs met de boot goed te bereiken. Rondom Zeewolde bevinden zich tal van leuke dorpen en steden zoals Harderwijk waar je in de historische binnenstad heerlijk een terrasje kunt pakken. Gezellige winkels, de bioscoop, het Dolfinarium en de kartbaan zijn met de auto binnen 10 minuten bereikbaar.

Gebruik code GLAMPING150 voor €150,- korting op jouw boeking bij Natuurlijk Glamping! Let op: deze korting is alléén geldig op een weekverblijf.

;

Handig om te weten

Faciliteiten per verblijf

Sweet Romance
- 2x Butterfly/strandstoel
- 2x Bed met linnenpakket
- Bijzettafeltje
- Mini koelkast
- Stroompunt
- Verlichting
- Prullenbak
- Bistro set, bestaande uit tafel + 2 stoelen
- Afwasset
- Kleed
- Serviesset

Loft Lving
- 4x Butterfly/strandstoel
- 4x Bed met linnenpakket
- 2x Bijzettafeltje
- Mini koelkast
- Stroompunt
- Verlichting
- Vlondervloer
- Kleed
- Prullenbak
- Bistro set, bestaande uit tafel + 4 stoelen
- Afwasset
- Serviesset

Heaven
- 4x Butterfly/strandstoel
- 4x Bed met linnenpakket
- 2x Bijzettafeltje
- Mini koelkast
- Stroompunt
- Verlichting
- Vlondervloer
- Kleed
- Prullenbak
- Bistro set, bestaande uit tafel + 4 stoelen
- Afwasset
- Serviesset

Paradise
- 4-6x Butterfly/strandstoel
- 4-6x Bed met linnenpakket
- 2x Bijzettafeltje
- Mini koelkast
- Stroompunt
- Verlichting
- Vlondervloer
- Kleed
- Prullenbak
- Bistro set, bestaande uit tafel + 4-6 stoelen
- Afwasset
- Serviesset

Safari
- 4-5x Butterfly/strandstoel
- 4-5x Matrassen met linnenpakket
- 2x Bijzettafeltje
- Koelkast
- Stroompunt
- Verlichting
- Kleed
- 2 pits elektrisch kookstel
- Pannenset
- Keukenkast
- Watertank 20ltr
- Serviesgoed
- 5 x Dinerbord
- 5 x Ontbijtbord
- 5 x Schaaltje
- 5 Kunstof mokken
- 5 Glazen
- Bestekset

On Your Own
-
Stroompunt

Vanaf