• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

De Amsterdamse Zomer - Samantha Steenwijk

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Samantha Steenwijk

Op 31 juli en 1 augustus komt Samantha Steenwijk naar het Olympisch Stadion tijdens De Amsterdamse Zomer. Door haar spontane, open persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha Steenwijk zeer geliefd en weet zij grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen. In 2013 behaalt Samantha de finale in het programma ‘Bloed Zweet & Tranen’, waar Gerard Joling meteen verliefd werd op haar stem: ”Dat zalm roze bloesje met dat Haagse accent en die geweldige stem, je bent een kroonjuweel en een talent op en top!” Een paar maanden later ontvangt Samantha een BUMA NL nominatie voor beste talent én beste zangeres.

Het wordt een andere zomer. Een zomer waarbij men meer tijd doorbrengt in eigen land. In Amsterdam, waar de liefde voor muziek altijd blijft voortbestaan, zo ook nu. Om dit te vieren is er De Amsterdamse Zomer, de muzikale zomerse belevenis. Een concertreeks van intieme concerten op een unieke locatie in Amsterdam: het Olympisch Stadion. Up close and personal, met de grootste artiesten van eigen bodem, met maximaal 200 personen, waarbij de RIVM-richtlijnen in acht worden genomen. Bezoekers kunnen een tafeltje reserveren (voor 2, 3 of 4 personen, bestaande uit één huishouden) en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van muziek.

Speciaal voor jou wordt een beperkt aantal tickets tegen een gereduceerd tarief aangeboden. Bekijk het aanbod op de website. Bekijk hier de voorwaarden.

;

Praktische informatie

Locatie

Het Olympisch Stadion
Olympisch Stadion 2
1076 DE Amsterdam
Bekijk hier de routebeschrijving

Openingstijden/data

31 juli 2020 om 20.00 uur. De deuren openen 30 minuten voor show. Dit betekent dat de deuren om 19.30 openen voor de show van Samantha Steenwijk.

1 augustus 2020 - 12.00 uur. De deuren openen 30 minuten voor show. Dit betekent dat de deuren om 11.30 openen voor de show Samantha Steenwijk.

Handig om te weten

Voorwaarden

- Het is mogelijk om een tafeltje voor 2, 3 of 4 personen te boeken, waarbij alle personen uit hetzelfde huishouden dienen te bestaan.
- De Amsterdamse Zomer is voor alle leeftijden, jongeren onder de 14 jaar zijn meer dan welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder.
- Mocht je nog meer vragen hebben is De Amsterdamse Zomer te bereiken via Facebook, Instagram of email op info@deamsterdamsezomer.nl.