• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

De Amsterdamse Zomer - Glennis Grace

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Glennis Grace

Op 15 augustus komt Glennis Grace naar het Olympisch Stadion tijdens De Amsterdamse Zomer. In 2011 raakte de carrière van Glennis Grace echt in een stroomversnelling door haar deelname aan het programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Na een aantal muziek en televisie successen werd Glennis in 2012 onderdeel van de gelegenheidsformatie ‘Ladies of Soul’ waarmee ze een aantal keren de Ziggo Dome uitverkocht. In 2018 zocht ze naar internationale erkenning en schopte ze het tot de finale van het programma ‘America’s got Talent’. Deze ras Jordanees mag natuurlijk niet ontbreken en dus zijn we erg blij dat ze erbij is tijdens De Amsterdamse Zomer.

Het wordt een andere zomer. Een zomer waarbij men meer tijd doorbrengt in eigen land. In Amsterdam, waar de liefde voor muziek altijd blijft voortbestaan, zo ook nu. Om dit te vieren is er De Amsterdamse Zomer, de muzikale zomerse belevenis. Een concertreeks van intieme concerten op een unieke locatie in Amsterdam: het Olympisch Stadion. Up close and personal, met de grootste artiesten van eigen bodem, met maximaal 200 personen, waarbij de RIVM-richtlijnen in acht worden genomen. Bezoekers kunnen een tafeltje reserveren (voor 2, 3 of 4 personen, bestaande uit één huishouden) en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van muziek.

Speciaal voor jou wordt een beperkt aantal tickets tegen een gereduceerd tarief aangeboden. Bekijk het aanbod op de website. Bekijk hier de voorwaarden.

;

Praktische informatie

Locatie

Het Olympisch Stadion
Olympisch Stadion 2
1076 DE Amsterdam
Bekijk hier de routebeschrijving

Openingstijden/data

15 augustus 2020 om 20.00 uur. De deuren openen 30 minuten voor show. Dit betekent dat de deuren om 19.30 openen voor de show van Glennis Grace.

Handig om te weten

Voorwaarden

- Het is mogelijk om een tafeltje voor 2, 3 of 4 personen te boeken, waarbij alle personen uit hetzelfde huishouden dienen te bestaan.
- De Amsterdamse Zomer is voor alle leeftijden, jongeren onder de 14 jaar zijn meer dan welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder.
- Mocht je nog meer vragen hebben is De Amsterdamse Zomer te bereiken via Facebook, Instagram of email op info@deamsterdamsezomer.nl.