• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

De Amsterdamse Zomer - Edsilia Rombley

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Edsilia Rombley

Op 14 augustus komt Edsilia Rombley naar het Olympisch Stadion tijdens De Amsterdamse Zomer. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze brak door met haar optreden in de Soundmixshow en haar deelname aan het Eurovisie Songfestival. In 2017 vierde Edsilia haar 20-jarig artiestenjubileum met een speciaal optreden in Theater Carré. Deze powervrouw kan niet wachten om een periode vol speciale momenten met jullie te delen tijdens De Amsterdamse Zomer.

Het wordt een andere zomer. Een zomer waarbij men meer tijd doorbrengt in eigen land. In Amsterdam, waar de liefde voor muziek altijd blijft voortbestaan, zo ook nu. Om dit te vieren is er De Amsterdamse Zomer, de muzikale zomerse belevenis. Een concertreeks van intieme concerten op een unieke locatie in Amsterdam: het Olympisch Stadion. Up close and personal, met de grootste artiesten van eigen bodem, met maximaal 200 personen, waarbij de RIVM-richtlijnen in acht worden genomen. Bezoekers kunnen een tafeltje reserveren (voor 2, 3 of 4 personen, bestaande uit één huishouden) en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van muziek.

Speciaal voor jou wordt een beperkt aantal tickets tegen een gereduceerd tarief aangeboden. Bekijk het aanbod op de website. Bekijk hier de voorwaarden.

;

Praktische informatie

Locatie

Het Olympisch Stadion
Olympisch Stadion 2
1076 DE Amsterdam
Bekijk hier de routebeschrijving

Openingstijden/data

14 augustus 2020 om 20.00 uur. De deuren openen 30 minuten voor show. Dit betekent dat de deuren om 19.30 uur openen voor de show van Edsilia Rombley.

Handig om te weten

Voorwaarden

- Het is mogelijk om een tafeltje voor 2, 3 of 4 personen te boeken, waarbij alle personen uit hetzelfde huishouden dienen te bestaan.

- De Amsterdamse Zomer is voor alle leeftijden, jongeren onder de 14 jaar zijn meer dan welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder.

- Mocht je nog vragen hebben is De Amsterdamse Zomer te bereiken via FacebookInstagram of email op info@deamsterdamsezomer.nl.