• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

De grote online Sinterklaas spelshow via Tasting Games

(Tijdelijk) niet beschikbaar

De grote online Sinterklaas spelshow

Beleef de grote online Sinterklaas spelshow met daarbij een echte pepernoten proeverij.

In deze online show lijkt er veel fout te gaan rondom de verlanglijstjes van de kinderen deze Sint, maar gelukkig komt uiteindelijk alles natuurlijk weer goed. Maar voordat alles weer goed komt moeten de kinderen De Sint helpen door mee te doen aan een interactie proeverij van pepernoten lekkernijen. Volg de show thuis op de computer en doe interactief via de app op je mobiel mee met het verhaal en het Pepernotenspel. De pepernoten worden hiervoor speciaal naar je huis gestuurd. De winnaar krijgt een leuke prijs van de Sint!

De Sinterklaastheatershow kan via de computer gevolgd worden op vrijdag 27 november van 15:00 tot 15:45 of woensdag 2 december van 16:00 tot 16:45. Het interactieve spel rondom het proeven van de pepernoten gaat via The Tasting Games app (beschikbaar voor iOS/Apple en Android) op je mobiele telefoon. Deze app dient voor aanvang van de show op je telefoon gedownload te zijn. De show is geschikt voor kinderen van 4 - 10 jaar en hun (groot)ouders.

Wat krijg je allemaal

- Een live online Sinterklaas theatershow. Het alternatief om Corona proof Sinterklaas te vieren.
- E
en pepernoten proefdoos die naar je huis wordt gestuurd met daarin voldoende lekkernijen om ook iemand te laten meeproeven.
- De pepernoten proef quiz: vanuit huis proeven alle kinderen tegelijk met elkaar de pepernoten en andere lekkere dingen van de Grote Sinterklaas Show. Dit zijn echte pepernoten met normale en speciale smaken. Hierbij vindt via de speciale app interactie met de Sint en de Pieten plaats.

Locatie

Live online bij jou thuis

Tasting Games app

De theatershow kan via de computer gevolgd worden. Het interactieve spel rondom het proeven van de pepernoten gaat via The Tasting Games app (beschikbaar voor iOS/Apple en Android) op je mobiele telefoon. Deze app dient voor aanvang van de show op je telefoon gedownload te zijn.

;

Praktische informatie

Verzilverdata

Voor de show van vrijdag 27 november kunnen de vouchers uiterlijk tot en met vrijdag 20 november ingeleverd worden. Voor de show van woensdag 2 december kunnen de vouchers uiterlijk tot en met woensdag 25 november ingeleverd worden. 

Hoe werkt het?

- Koop een ticket in onze webwinkel. Met dit ticket kan je je uiterlijk tot 25 november inschrijven voor de show van 2 december (voor de show van 27 november is de sluitingsdag 20 november)
- Ga naar https://shop.thetastinggames.nl/products/de-grote-sinterklaas-spelshow
- Selecteer de box en datum van de show waarvoor je een ticket hebt gekocht.
- Klik op “nu kopen”
- Voer je adresgegevens in zodat de box met lekkernijen naar je toegezonden kan worden
- Voer de code(s) van je ticket(s) bij stap 2 in (invoer kortingscode)..
- Controleer het overzicht, vul je gegevens in en reserveer je bezoek. Er hoeft uiteraard niet meer betaald te worden.
- Je ontvangt je reserveringsbewijs in je mailbox.
- Er wordt een box met lekkernijen naar je toegezonden welke geproefd gaan worden tijdens de show. Hierbij ontvang je ook alle informatie over hoe in te loggen voor de show zelf.