• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
Terug naar alle aanbiedingen

Kinderboekenpakket (0-5 jaar)

(Tijdelijk) niet beschikbaar

Kinderboekenpakket 

Dit pakket bevat vijf kinderboeken voor kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar. Het zijn unieke boeken met prachtige illustraties die tot de verbeelding spreken. Een mooie collectie waarmee je de wondere wereld van taal en beeld tastbaar maakt. Het pakket heeft een waarde van €58,46 en is nu te verkrijgen met maar liefst 48% korting! Bekijk hieronder welke boeken in het pakket zitten.

Fiep op wielen – Fiep Westendorp
Een bestelwagen, een fiets een motor en een trein, ze hebben allemaal wielen en Fiep Westendorp heeft ze allemaal op haar eigen manier getekend. Rijden maar! Heerlijk kartonboekje met herkenbare illustraties van Fiep Westendorp.

Vrolijk kijkwoordenboek. Kleurrijke platen om nieuwe woorden te leren én om aan de muur te hangen – Aino-Maijia Metsoala
Dit boek vol vrolijke platen is een feest van kleuren en vormen. De platen kunnen als boek worden bekeken, maar ze zijn ook ideaal om aan de muur te hangen. Spelenderwijs leren jonge kinderen nieuwe woorden en begrippen kennen: zeedieren en boerderijdieren, tegenstellingen en vormen, katten en honden, groente en fruit en nog veel meer. Met achter in het boek een aantal vragen die het samen kijken nog leuker maken!

Rijd je mee? Van een tot tien– Leo Timmers
Allemaal dieren op wielen! Tel je mee van een tot tien? Leo Timmers is een boekenkunstenaar met humor, verbeelding en talent voor fijnzinnige verhalen. Zijn boeken willen opnieuw en opnieuw gelezen worden, want je ontdekt altijd weer iets nieuws.

Ik ben je mama niet – Marianne Dubuc
Op een ochtend vindt eekhoorn Otto een groene bol met stekels voor zijn deur. Als die openbarst komt er een klein harig wezentje uit. ‘Mama!’ roept het meteen tegen Otto. Maar Otto is zijn mama niet, en wil dat ook helemaal niet zijn. Hij neemt het hummeltje in huis, voor één nachtje, tot ze de moeder gevonden hebben. Maar dat blijkt veel moeilijker dan gedacht… Prachtig prentenboek om voor te lezen. Marianne Dubuc is zowel schrijfster als illustrator en won talloze internationale prijzen voor haar boeken.

Spelen tot het donker wordt – Marit Törnqvist
In dit hartveroverende kartonboek spelen de liefste vriendjes met elkaar. Ze bouwen samen een zandkasteel op het strand, hebben een café met alle knuffels in de tuin en bouwen een reusachtige treinbaan op de woonkamervloer. En als ze jarig zijn, vieren ze dat met taart en vooral een heel groot cadeau! Ook de jongste kinderen weet Marit Törnqvist te betoveren met haar oogstrelende en hartverwarmende illustraties. Samen met Hans en Monique Hagen brengt ze een ode aan de vriendschap.

‘Een lichtvoetig en vertederend kleinood.’ - De Morgen

 

 

;