• Fantastische aanbiedingen
  • Speciaal voor jou geselecteerd
  • Eenvoudig en snel te bestellen
De Soul Sisters worden tijdens hun komende shows bijgestaan door een verrassende special guest: zanger Bo Saris, die als ‘soulman’ zijn favoriete repertoire mag zingen. ,,Voor mij voelt dit als thuiskomen.”

Bo Saris, de artiestennaam van Idols-winnaar Boris Titulaer, hoefde niet lang na te denken toen hij werd gevraagd om de zangeressen Peggy Sandaal, Gitty Pregers en Jacqueline Jonkers te vergezellen op het podium tijdens de komende concertreeks van de Soul Sisters. ,,Het soul- en Motown-repertoire spreekt mij enorm aan, het was meteen: ja, graag! Ik vind dit onwijs leuk om te doen, het is de muziek waarmee ik ben opgegroeid.”

In zijn eentje vormt hij het mannelijke tegenwicht tegen de drie dames. Redt hij dat wel? Lachend: ,,Jawel hoor, ik red me wel. Zolang ik mijn ziel blootleg en zing uit mijn hart, komt het goed. Ik kijk er ontzettend naar uit, zij zijn drie hartstikke goede zangeressen en we spelen met een liveband, dus de show heeft alle ingrediënten in zich om er een mooi muzikaal feestje van te maken.”

Op het podium zal er ook buiten het zingen om interactie zijn met de dames. ,,Ik wil daar nog niet al te veel over verklappen, maar het zal inderdaad wel ietsje meer zijn dan het brengen van de nummers alleen.”

Tot de nummers die hij mag zingen behoren ook enkele van zijn favorieten. ,,Let’s Get It On vind ik te gek; Marvin Gaye staat bij mij vocaal gezien bovenaan. En Try A Little Tenderness van Otis Redding, ook al zo mooi. Ik heb al veel soul- en Motown-nummers gezongen, maar deze twee toevallig nog niet, dus dat is ook voor mij bijzonder. Dit repertoire voelt voor mij echt als thuiskomen, het ligt me gewoon het makkelijkst. Lekker samen muziek maken, heerlijk.”

Tekst: Sven Remijnsen

---------------------------

Boek nu jouw tickets voor Soul Sisters met korting en mis het niet!